Speelhuisje met glijbaan

  • Tina

    In onze straat is een speeltuin en daarin stond een speelhuis met glijbaan. Nu is dat weggehaald en door een andere glijbaan vervangen. Jammer genoeg niet naar onze (de buurtbewoners) tevredenheid Na wat heen en weer gepraat met de gemeente kan er iets anders komen, iets wat vergelijkbaar is. Helaas komt de gemeente met voorstellen die het net niet zijn.

    Wij zijn op zoek naar een speelhuisje met glijbaan, de glijbaan moet redelijk hoog zijn en het speelhuisje graag met dak en zitmogelijkheden erin of onder het speelhuisje. De trap naar de glijbaan moet ook toegankelijk zijn voor wat kleinere kinderen. Leeftijd vanaf 3 tot 12 jaar.

    Heeft iemand een tip?

  • Remco

    Beste Tina,

    Na ff googlen kwam ik op een producent van glijbaan uit. Metaplus Bv in Alphen aan den Rijn. (www.metaplus.nl)

    Tel: 0172575000

    Van mn neefjes heb ik begrepen dat hun tevens de marktleider van het bouwen van skateparken.

    Succes verder!

  • u_gee

    Kijk eens op deze website.

    http://www.nuso.nl/nuso/servicepakket/aiv/deelnemers.php

    Hier staan een hele hoop gerenomeerde speeltoestellenleveranciers op welke vermoedelijk ook bij de gemeente wel bekend zullen zijn.

    De linkjes naar de websites van de leveranciers staan erbij. Surf eens wat rond er zit vast wel een leverancier tussen waarvan jullie zeggen “Ja … dit is het!”.

    Een torentje (speelhuisje) met een glijbaan hebben ze eigenlijk allemaal wel in hun pakket. Het zal meer een keuze qua materiaal zijn waarschijnlijk.

    Vees Suc6 !