speeltuin weer open

  • Nel

    WEER open!!!!!!!!! Alleen in zomerseizoen, men gaat dan uit van een mooi weer speeltuin. Maar de afgelopen weken was het WEER nou niet wat je zegt zomers.

    Maar toch veel kinderen te vinden in de speeltuin, een kind bepaald zelf waar en wat hij wil spelen en laat dat niet afhangen van het WEER.

    Het probleem ligt waarschijnlijk bij eventueel beheer c.q. toezicht, wij volwassenen vinden dat een speeltuin niet toegankelijk is als het geen “mooi weer”is.

    Onzin, kinderen spelen altijd - u gaat toch ook werken, sporten e.d. bij slecht weer.

    Spelen, buitenlucht, beweging e.d. ieder heeft er de mond vol van want onze jeugd wordt veel te dik.

    Geef kinderen dan die mogelijkheid!!!!!!!!!!!!!!

  • Ermo

    Dit is al meer op dit forum behandeld. Onze speeltuin in Beverwijk is 's winters op woens- en zaterdag geopend. Vanaf de voorjaarsvakantie tot eind oktober elke dag (uitgezonderd op zondag). Nu dit jaar in 2006 zijn we maar 5 x dicht geweest omdat het echt regende.

    Maar onze ervaring leert wel dat als het weer slecht is dus het hangt er om of het droog blijft dan zijn er veel ouders die hun kinderen binnen houden. Op dat moment is het niet altijd leuk om toezicht houden in een speeltuin want dan komt het voor dat je er alleen bent met je eigen kinderen.

    Dus kom naar speeltuin Kindervreugd in Beverwijk ( o ja we kunnen nog vrijwilligers gebruiken).

    Groeten,

    Ermo