Op 1 juni, om 11.59 uur hebben we de 100.000e bezoeker mogen ontvangen op de speeltuin.pagina.

Waren er in 2004 nog 6 maanden nodig voor de eerste 50.000, in 2005 hadden we er slechts 5 maanden voor nodig om de 100.000 vol te maken! Er zit dus nog steeds een groeiende belangstelling in het aantal bezoekers.

Nog bijna wekelijks melden er zich speeltuinen aan voor een plekje op de speeltuin.pagina en natuurlijk zullen we alle “echte” speeltuinen daar gratis op blijven vermelden

De binnenspeeltuinen zullen geen “vaste” plek op deze pagina verkrijgen, maar speciaal daarvoor is er in maart van dit jaar al een “kleindochter” in de lucht gekomen onder de naam http://speeltuin-binnen.startpagina.nl.

Wijzigingen op de pagina zitter er ook aan te komen. Onlangs is er al aan de speeltuin.pagina een Paginamarkt (marktplaats) toegevoegd. Hierop kunnen speeltuinen hun eventueel overtollig geworden speeltoestellen aanbieden aan andere speeltuinen. Ook kunnen de sponsors van de speeltuin.pagina hier een speciale aanbieding plaatsen.

Verder heeft Startpagina heeft onlangs aangekondigd dat ze binnenkort de lay-out van de dochter-pagina's op een aantal punten zal gaan verbeteren. Hierdoor zullen de bezoekers een nog aangenamer verblijf krijgen op de speeltuin.pagina.

Oh ja, wat er natuurlijk nog belangrijker is dan een bezoek te brengen aan de speeltuin.pagina is het bezoeken van een speeltuin zelf. Op de speeltuin.pagina kunen jullie waar er in de buurt een speeltuin is. En wat kan er nu aangenamer zijn dan lekker buiten te spelen in een goede en veilige speeltuin?

Speelse groeten,

Erwin van Weerden